HU EN
Vereine
 

Média


Média-akkreditáció

Két és fél hónappal a 2017-es TIPPMIX EHF FINAL4 2017 előtt megkezdődik a média-akkreditáció a női Bajnokok Ligája májusi záróeseményére.

Az eseményre a budapesti Papp László Sportarénában kerül sor május 6-7-én, és a kontinens négy legjobb csapata lép pályára, hogy megmérkőzzön az áhított BL-serleg elhódításáért.

Az írott sajtó, valamint a televíziós és rádiós újságírók és fotósok az esemény hivatalos honlapján, az ehfFINAL.com oldalon adhatják le kérelmeiket, kizárólag online formában, 2017. április 21-ig.

A média-akkreditáció kizárólag az eseményen dolgozni kívánó professzionális újságírók számára nyitott, a szabadúszó média képviselőket az Európai Kézilabda Szövetség felkérheti a munkájukkal kapcsolatos írások, cikkek, felvételek bemutatására. Mivel az eseményen a médiahelyek száma korlátozott, nem minden akkreditációs kérelmet tudnak a szervezők pozitívan elbírálni.

Az akkreditációs kérelem benyújtásával a média képviselői elfogadják a sajtó számára az EHF rendezvényein kötelezően betartandó általános feltételeket, amelyet kérünk, olvassanak el figyelmesen az akkreditációs kérelem benyújtása előtt.


Kattintson ide a média-akkreditációs oldal eléréséhezSajtó Kapcsolatok

Media (EHF)
Thomas Schöneich
Média- és kommunikációs szakember
Európai Kézilabda Szövetség (EHF)
Email: schoeneich@eurohandball.com
Tel: +43 1 80151 164

Helyi Szervező Bizottság (Budapest)
Liszkay Gábor
Médiamenedzser
Email: liszkay@keziszovetseg.hu
Tel.: +36 1 435 4225

Televíziós és rádiós jogok:
Miguel Mateo Marcellán
Média
EHF Marketing GmbH
Email: mateo@ehfmarketing.com
Tel: +43 1 80151 224

 

 


 
Foto galleries

Videos

Magazine

Stats

Sponsors Women TIPPMIXGerflorGerflorGerflorGlobal MMKUNIQA

LANXESS arena

Cologne 
         
         
Vereine
         

Fatal error: Call to a member function close() on a non-object in E:\Inetpub\wwwroot\www.ehffinal4.com\women\hu\media.php on line 207